Resultatinriktade ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder avancerad hudvård som vi kombinerar med apparatur för bästa resultat. Vi ger dig resultatinriktade ansiktsbehandlingar som är anpassade efter dina behov och önskemål som kan föryngra din hud och ge den lyster och spänst. 

Vi kombinerar hudvård med apparatur för att ge dig bästa möjliga resultat. Behandlingarna inleds alltid med en djuprengöring för att stimulera huden och tillföra den energi och avslutas med anpassade serum och hudkrämer samt solskyddskräm. Vi använder oss av världsledande hudvårdsprodukter.

Det är viktigt att ta hand om din hud för en bättre hudhälsa, därför är våra ansiktsbehandlingar är anpassade efter dina behov och önskemål för att ge din hud lyster och spänst. 

Våra hudvårdsprodukter

Doctor Babor - Repair Cellular

Reparerar, läker, stärker och bygger upp huden. 

Regenererande “anti-aging mirakel”. En hudvårdsserie som förnyar och återställer huden. Baserad på BIOGEN PLANT EXTRACT; ett växtbaserad formula som är beprövad sedan decennium. REPAIR CELLULAR utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen. Serien hjälper stressad hud som behöver extra stöd:

  • Stöder hudens regeneration och förbättrar ärrvävnad
  • Skyddar mot dagliga påfrestningar från omgivningen
  • Regenererar huden efter peeling med fruktsyra
  • Optimal för- eller efterbehandling av huden i samband med kirurgiska ingrepp eller fillers.
  • Stöder huden efter behandling med apparatur, som microdermabrasion eller microneedling samt IPL och laser. 

Glo Skin Beauty

Hudvårdsprodukter för alla hudtyper och hudtillstånd där stamceller, antioxidanter, syror och aktiva ingredienser samlas för att vårda, reparera och bygga upp din hud igen.

En rik blandning av antioxidanterna vitamin A, C och E och grönt te extrakt ger vårdande och skyddande egenskaper samtidigt som huden skyddas mot yttre påfrestningar.

 

Glo minerals är världsledande inom mineralmakeup.

Glo minerals erbjuder mineralmakeup med största vikt på hudvårdande egenskaper. Den prisvinnande formulan ger god täckning, UV-skydd och ett stort spektrum av produktgrupper som erbjuder tidlösa och spännande färger. glominerals är en avancerad mineralmakeup som täcker, korrigerar och skyddar. glominerals har mineralmakeup för alla hudtyper. 

Glo Skin Beauty ser på makeup som en förlängning av din hudvård, och det är i kombination du får bäst resultat!