Meny Stäng

Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning

Q terra Q 10 laser tar bort alla tatueringar, både mörka och färgade. Med Q terra kan man också ta kosmetiska tatueringar. 

Tatueringsborttagning

Med marknadens senaste och bästa lasermaskin, Q-terra Q10, erbjuder vi tatueringsborttagning . Vår nya Q-terra Q10 gör det möjligt att ta bort tatueringar i alla tatueringsfärger på ett skonsamt sätt, utan ärr. 

Med Q-terra Q10 kan vi ta bort tatueringar i alla tatueringsfärger på ett skonsamt sätt och utan ärr, vilket gör denna laser till en av de allra bästa produkten på marknaden. 

Tatueringar och laser

Många skaffar tatueringar och är nöjda med dessa. En del personer kan ångra sig och vill ta bort sin tatuering eller bleka den för att göra om den. Med åldrande kan tatueringar ändra utseende.

Med dagens teknik finns det möjlighet att ta bort tatueringar på ett skonsamt och effektivt sätt, helt utan ärr. Har du en misslyckad tatuering eller en tatuering som du inte längre vill ska pryda din kropp?

Istället för att tatuera över en ångrad eller misslyckad tatuering kan du ta bort den på ett säkert och skonsamt sätt. Vi på Laserkristallen har möjlighet att ta bort tatueringar av alla sorter, även kosmetiska tatueringar (ögonbryn), oavsett färg, på ett skonsamt och effektiv sätt.

Så fungerar det

Innan du påbörjar behandlingen kommer du på en gratis konsultation hos oss där vi gör en noggrann bedömning av din tatuering och du får också möjlighet att ställa frågor. Vi skräddarsyr därefter din behandling utifrån dina önskemål och behov och gör en bedömning av vilka resultat som kan åstadkommas med behandlingen. Under konsultationen gör vi även ett test på ett mindre område av tatueringen för att se hur din hud reagerar på behandlingen.

Själva behandlingen med Q terra Q 10 sker med laserljus som absorberas av bläcket i huden och omvandlas till värmeenergi. Värmen leder till att bläckpartiklarna klyvs (sprängs) i mindre partiklar för att därefter transporteras till lymfsystemet med hjälp av kroppens vita blodkroppar. 

Före tatueringsborttagning

  • Sola inte 2-4 veckor innan.  
  • Raka det aktuella området.
  • Applicera bedövningssalva cirka 2 timmar före behandling.
  • Undvik kosmetiska produkter på området som ska behandlas.

Efter tatueringsborttagning

Efter din behandling är det bra om området kyls ner regelbundet de närmast påföljande dagarna, eller så länge det finns en värmeökning eller svullnad i behandlingsområdet. Detta är nödvändigt för att minska risken för rodnad, svullnad och blåsor. Området kan vara irriterat, svullet och rodnat efteråt. Återfuktning är viktigt. Smörj därför in det behandlade området 1 gång/dag på kvällen eftersom läkningsprocessen är som bäst på natten.

  • Sola inte det aktuella behandingsområdet under behandlingen, detta kan ge ökat pigment i huden och leda till brännblåsor och långsammare läkning/resultat.