Meny Stäng

Tatueringsborttagning

Q terra Q 10

Q-terra Q10, en Q switchad Nd:YAG-laser för tatueringsborttagning utan ärrbildning. Fyra våglängder och Twin Puls teknologi för att ta bort även de svåraste tatueringarna. Hollywood Peel, Carbon Laser Peeling för hudföryngring. Café au lait fläckar och andra pigmentförändringar avlägsnas också med Q-terra Q10.

Q-terra Q10

En Q switchad Nd:YAG-laser som används för tatueringsborttagning och den är mycket effektiv. Till skillnad från många andra lasermaskiner för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 av att lasra bort hela färgspektret i en tatuering, den har hela fyra våglängder (1064 nm, 650 nm, 585 nm och 532 nm) som gör detta möljigt. Detta är en skonsam laser som tar bort tatueringar utan ärrbildning. 

Q-terra Q10 med Twin puls system

Med Q-terra Q10 lasermaskin för tatueringsborttagning med tillgång till en helt unik Q-switchad Nd: YAG laser med Twin Puls teknologi. Tack vare denna nya utrustning kan man avlägsna även de svåraste tatueringar utan problem – helt utan ärrbildning!
Med en Q-switchad konstruktion för laser ges höga pulstoppar men med mycket kort pulslängd (nanosekunder) vilket fokuserar strålarna mot själva färgen i tatueringen. Vidare garanterar tekniken med tvillingpuls en dubbel effekt eftersom maskinen kan leverera två identiska pulser vid ett och samma tillfälle.

Q-switched Nd: YAG-laser – fungerar för kosmetiska tatueringar

Det är skillnad på att lasra bort vanliga tatueringar och kosmetiska tatueringar. Här krävs både försiktighet och effektiva maskiner som arbetar på ett skonsamt sätt. Q-terra Q10 är en av världens enda maskiner som kan ta bort kosmetiska tatueringar. Q-terra Q10 är idag unik på marknaden eftersom den är först med att erbjuda en laseromkrets på 1,5 cm. Det gör att större tatueringar nu tas bort på en bråkdel av den behandlingstid som krävdes tidigare. Q-terra Q10 är en av två lasersystem som kan behandla kosmetiska tatueringar utan någon risk för förkolning och som fungerar för borttagning av tatueringar inom hela färgspektrumet. 

Hollywood peel 

Hollywoodbehandling eller Carbon laser peeling är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och gör huden slätare.  Lasern peelar bort översta hudlagret och tar bort gamla/döda hudceller . En lyxig ansiktsbehandling för fräschare och jämnare hud. Behandlingen fungerar mycket bra på akne. Rådgör med oss!

Café au lait fläckar och andra pigmentförändringar

Café au lait fläckar är runda eller ovala, gula till mörkt bruna pigmenterade fläckar i hudens plan. Dessa kan finnas vid födseln eller uppstå under barnaåren och är vanligt förekommande. Café au lait fläckar är ofarliga och kan tas bort om dessa är kosmetiskt störande. Vi utför behandling med Q terra Q 10 laser som kan avlägsna pigment på ett skonsamt sätt utan ärrbildning. Oftast räcker det med 1-2 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. Förutom café au lait fläckar kan vi med denna laser ta bort åldersfläckar, hormonfläckar, solfläckar och fräknar.

För andra ofarliga hudförändringar använder vi kirurgisk koldioxidlaser. 

Hollywoodbehandling eller Carbon laser peeling är en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster och gör huden slätare

Q terra Q laser behandlar och tar bort café au lait fläckar och andra pigmenteringar skonsamt och utan ärbildning

Skonsam och effektiv tatueringsborttagning av alla tatueringsfärger och kosmetiska tatueringar. Boka konsultationstid för information och kostnadsförslag