Meny Stäng

Ansiktsbehandlingar

Resultatinriktade ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder avancerad hudvård som vi kombinerar med apparatur för bästa resultat. Vi ger dig resultatinriktade ansiktsbehandlingar som är anpassade efter dina behov och önskemål. Behandlingar som kan föryngra din hud och ge den lyster och spänst. 

ta hand om din hud

Vi kombinerar hudvård med apparatur för att ge dig bästa möjliga resultat. Behandlingarna inleds alltid med en djuprengöring för att stimulera huden och tillföra den energi och avslutas med anpassade serum och hudkrämer samt solskyddskräm. Vi använder oss av hudvårdsprodukter av kända varumärken i våra behandlingar. 

Det är viktigt att ta hand om din hud för en bättre hudhälsa, därför är våra ansiktsbehandlingar anpassade efter dina behov och önskemål för att ge din hud lyster och spänst. 

En effektiv hudföryngringsmetod med aktivt kol. Behandlingen som alla har lyxen att kunna unna sig oavsett hudtyp.

Hudföryngring med fraktionerad laser eller laserpeeling är den mest effektiva icke-invasiva metoden för reducering av rynkor och ärr och borttagning av pigmentfläckar på huden. 

En nålfri fillerbehandling med infuzion system för en fylligare och yngre hud. 

Kemisk peeling kan ge dig finare hud med jämnare hudton och lyster. Den kan eventuellt behandla problemområden, så som akne, breakouts, rosacea, åldrad hud och hyperpigmenteringar och då kan kemisk peeling vara något för dig. 

Behandlingen normaliserar huden och tar bort rodnader och kärl.

Skin Rejuvenation/Hudföryngring med IPL stimulerar elastin- och kollagenproduktionen och gör att huden känns stramare och slätare och ser yngre ut.