Meny Stäng

Hudföryngring med laser

Hudföryngring med laser

Hudföryngring med fraktionerad laser eller laserpeeling är den mest effektiva icke-invasiva metoden för reducering av rynkor och ärr och borttagning av pigmentfläckar på huden. 

Detta är en mycket kraftfull metod och effekten varar lång tid – upp till fem år.

Fraktionerad koldioxidlaser

Hudföryngring med laser används för att reparera och föryngra huden genom att öka elasticiteten i huden och göra den fylligare med jämnare hudton. Laser ökar elasticiteten i huden genom att trigga igång produktionen av kollagen och elastin. Huden blir fylligare och spänstigare med jämnare hudton och struktur. 

 

Hur fungerar hudföryngring med laser?

Fraktionerad koldioxidlaser förångar hudens översta lager, som läker på cirka fyra dagar. Rodnaden som uppstår på grund av behandlingen lägger sig så småningom och huden återfår sin naturliga färgton. Du märker en omedelbar effekt på huden och rekonstruktionsprocessen av huden fortsätter en tid därefter, flera månader, där resultatet blir bättre och bättre. Behandlingen med fraktionerad koldioxidlaser stimulerar produktionen av kollagen i huden. Huden föryngras, blir stramare, slätare och får bättre lyster och struktur.

Hudföryngring med fraktionerad koldioxidlaser är en revolution inom skönhet.

Rekommenderas för behandling av följande:

  • Fina linjer
  • Rynkor
  • Ärr
  • Akneärr
  • Pigmentrubbningar som melasma
  • Solskadad hud

Före

Efter

behandling med laser ger slätare hud

Har du frågor och vill veta mer?

Tveka inte att kontakta oss. Du kan också boka en konsultationstid för att få svar på dina frågor.