Hudföryngring med IPL

Denna ljusbehandling reducerar kärl och rodnader. Den stimulerar elastin- och kollagenproduktionen och gör att huden känns stramare och slätare och ser yngre ut. Behandlingen normaliserar huden så att den känns mjuk och elastisk.

Få Tillbaka Lystern I Huden

Behandlingen med det gula ljuset från IPL kan också bleka pigmentförändringar, förminska porer, göra huden fastare och ge den en fräschare look och ökad lyster i huden.

Vi Rekommenderar..

För ett optimalt resultat rekommenderar vi en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med tre till fyra veckors intervall. Därefter kan behandlingen upprepas med jämna mellanrum och då rekommenderar vi cirka 4 behandlingar per år för att behålla hudens lyster och ungdom.

Lider Du Av Rosacea?

Vi har flera års erfarenhet av rosaceabehandling och kan rekommendera den här behandlingen för personer med rosaceabesvär. Den här behandlingen kan läka inflammationen i huden och göra huden mindre rodnad. De utmärkande telangiektasierna, kärlen, blir mindre framträdande. Din hud normaliseras, den blir slätare och du får jämnare hudton. Du märker skillnad genom att skoven blir mindre påtagliga och kommer mer sällan.

Hudföryngring Ger Goda Resultat På:

  • Trött hud
  • Rosaceabesvär
  • Rodnader
  • Ytliga blodkärl/brustna kapillärer
  • Grovporig hud/apelsinhudSolskadad hud/pigmenteringar