Hudföryngring med laser

Fraktionerad laser reparerar och ökar elasticiteten i huden och gör den fylligare och slätare. Laserpeeling ger huden en jämnare hudton. Den ökar produktionen av elastin och kollagen i huden och fungerar därför föryngrande. Hudföryngring med fraktionerad laser eller laserpeeling är därför den mest effektiva icke-invasiva metoden för reducering av rynkor och ärr och borttagning av pigmentfläckar på huden. 

Detta är en mycket kraftfull metod och effekten varar lång tid – upp till fem år.

Hur Fungerar Det?

Fraktionerad lasern åstadkommer en mycket ytlig brännskada i huden, som läker på cirka fyra dagar. Rodnaden som uppstår på grund av behandlingen lägger sig så småningom och huden återfår sin naturliga färgton. Du märker en omedelbar effekt på huden och rekonstruktionsprocessen av huden fortsätter en tid därefter, flera månader, där resultatet blir bättre och bättre. Behandlingen med fraktionerad koldioxidlaser stimulerar produktionen av kollagen i huden. Huden föryngras, blir stramare, slätare och får bättre lyster och struktur.

Behandlingen Passar..

Hudföryngrande behandling med fraktionerad koldioxidlaser är en revolution inom skönhet. Behandling med fraktionerad laser kan reducera rynkor, akneärr och ärr efter kirurgiska ingrepp, bleka pigmentrubbningar så som melasma och solskador i huden. Djupare ärr blir mycket mindre framträdande efter några behandlingar. Behandlingen lämpar sig också mycket bra för behandling av hudbristningar (striae).

 

Har du frågor och vill veta mer?

Tveka inte att kontakta oss. Du kan också boka en konsultationstid för att få svar på dina frågor.