Ansiktsbehandlingar

Vi kombinerar apparatur med produkter från Dr Babor för ett optimalt resultat. Du kan välja en express ansiktsbehandlingar och boosta din hud.  Microdermabrasion, diamantslipning, ger din hud lyster, förminskade porer, förbättrar torra partier och ger ett fräschare utseende..

Doctor Babor Bi-Phase BoostDoctor Babor 

En Quick-fix behandling med direkt effekt som lyfter fram det bästa hos din hud. Djupt återfuktande innovativa mikrolipider som aktiveras tillsammans med serum och ger en omedelbar silkeslen textur och huden ser perfekt återfuktad och föryngrad ut.

I denna ansiktsbehandling ingår rengöring, mask, enzymrengöring, ampull och avslutas med ansiktskräm och ögonkräm.

Denna ansiktsbehandling passar alla hudtyper.

Microdermabrasion/Repair Cellular

Microdermabrasion är en skonsam form av hudslipning som används till en rad hudproblem och passar alla hudtyper. Dock inte rosaceahud.

Under behandlingen förs tusentals små kristaller över huden med hjälp av en vakuumfunktion. Kristallslipning och vakuumfunktionen jämnar tillsammans ut hudytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen. Behandlingen gör inte ont.

Efter en behandling får du lyster, förminskade porer, förbättring av torra partier och ett fräschare utseende. Ytterligare resultat som utslätande av ärr, linjer och pigmenteringar växer fram under en serie behandlingar.

Behandlingen kombineras med produkter från Doctor Babor Repair Cellular som är ett regenererande ”anti-aging mirakel”. En hudvårdsserie som förnyar och återställer huden. Baserad på BIOGEN PLANT EXTRACT; ett växtbaserad formula som är beprövad sedan decennium.

Repar Cellular utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen. Serien hjälper stressad hud som behöver extra stöd:

 • Stöder hudens regeneration och förbättrar ärrvävnad
 • Skyddar mot dagliga påfrestningar från omgivningen
 • Regenererar huden efter microdermabrasion

Vi rekommenderar därför…

En kur på 5-10 behandlingar för ett resultat med slätare hud och jämnare hudton. Djupare ärr, rynkor och celluliter kan behöva fler behandlingar.

Microdermabrasion används för att behandla:

 • Solskadad hud
 • Pigmentförändringar
 • Livlös hud
 • Åldrad hud
 • Hudbristningar
 • Acne/ärr
 • Ärrbildningar
 • Fina linjer/rynkor
 • Celluliter

Behandlingen kan också göras som uppfräschning och ger huden lyster efter bara en behandling. 

Behandlingen kan utföras som en serie med 7-10 dagars intervall, en gång i månaden som underhållsbehandling eller en vecka efter kemisk peeling.

45 minuters behandling med djupgående hudslipning där vi fokuserar på svårare hudtillstånd som solskadad, mogen hud, pigmentfläckar, akneärr och fina linjer samt annan ojämn hudstruktur. Behandlingen kombineras med effektiva produkter från dr Babor som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden. Rekommenderas i kur om minst 4 behandlingar

Behandlingen Rekommenderas Inte För

Gravida

Personer med rosacea