Infuzion System – hudföryngring med hyaluronsyra

Infuzion system är en helt ny nålfri hudföryngringsmetod där hyaluronsyra förs ner 3 mm djupt i huden med hjälp av ström och en patenterad roller.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och binder fukt i huden. Med åren förlorar huden förmågan att bilda hyaluronsyra. Detta resulterar i att huden blir torrare, mindre elastisk, man får rynkor och tappar volym.

En traditionell skinbooster går ut på att föra ner hyaluronsyra i huden med hjälp av en nål och ett par hundra nålstick. Man bedövar vanligtvis huden med Emla salva som har en verkningstid på cirka 30 minuter.

Vad Är Infuzion System?

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Hur Går En Behandling Till?

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Vad Gör Infuzion System?

  • Stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden
  • Återfuktar huden på djupet
  • Fyller ut fina linjer och rynkor
  • Hållbart resultat upp till 6 månader (vid tre behandlingar)

Fördelar Med Infuzion System

  • Ingen nål eller
  • Ingen bedövning behövs
  • Ingen smärta, svullnad eller långvarig rodnad
  • Direkt synligt resultat

Hur Länge Håller Resultatet?

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.